Het ISO 27001 certificaat behalen

U wilt het ISO 27001 certificaat behalen om uw organisatie verder te professionaliseren en om te voldoen aan klantwensen. Echter zit u niet te wachten op onnodige bureaucratie en kosten. Daarom kiest u voor Bink Advies.

Een vrijblijvende nulmeting

Om het ISO 27001 certificaat te behalen moet u aan een hoop eisen voldoen. Wij begeleiden u van A tot Z en vertellen u per onderwerp wat u moet doen en hoe. Wanneer u een vrijblijvende nulmeting aanvraagt zullen wij u aan de hand van uw bedrijfsprocessen vertellen op welke punten u nog exact moet verbeteren. Dit doen wij geheel vrijblijvend.

Wat kost een ISO 27001 certificaat?

Aan de hand van uw voorkeuren maken wij een projectvoorstel. Binnen dit voorstel ziet u exact hoeveel uur wij gaan besteden per onderwerp. Hierdoor weet u van tevoren precies wat het u gaat kosten. Wij ronden al onze projecten af binnen de afgesproken uren en doorlooptijd.

Waarom u Bink Advies kiest

Wij zorgen er voor dat het verbetertraject echt om uw organisatie draait en niet om een ISO norm. Dit doen wij door aandacht te besteden aan uw organisatie, door uw collega's te spreken, werkprocessen te bekijken en met u te sparren over verbetermogelijkheden. Op een natuurlijke wijze en met draagvlak van alle betrokkenen zullen we vervolgens de verbeteringen doorvoeren die toegevoegde waarde leveren aan uw organisatie. 

Onze adviseur hebben jarenlange ervaring met alles wat komt kijken bij een ISO traject. Zij staan u graag bij. 

Hetportretbureau__PB_0816

Vragen of meer informatie?
Neem contact met ons op.

070-2211766
info@binkadvies.nl
Ontvang vrijblijvend de ISO 27001 factsheet.

Bink Advies

Lange Kleiweg 62c
2288 GK Rijswijk

0702211766
info@binkadvies.nl
office
Vul onderstaand formulier in als u contact wenst.